Payment options

– Via IDEAL:
Onze Nederlandse klanten kunnen via IDEAL betalen. Het bedrag ontvangen wij direct op onze rekening. U hoeft dit enkel de transactie te bevestigen. Bij Electro Plaza betaalt u geen extra kosten bij deze optie.

– Via Regular bank transfer:
Een zeer makkelijke optie om te betalen bij Electro Plaza. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. De overschrijving kan gebeuren op het rekeningnummer die u zal terugzien op de afrekenpagina. Let wel op dat een overschrijving enkele werkdagen in beslag neemt voordat deze bij ons aankomt.

– Via Creditcard:
U kunt enkel via Paypal een betaling doen waar er kosten op komen ( 3,4%)

– Via Bancontact/Mistercash:
Onze Belgische klanten kunnen op een snelle en efficiënte manier betalen met een bankkaart. Bij deze betaling zijn er ook geen kosten verbonden. De betaling komt ook direct bij ons aan.

– Via Mybank/Sofortbanking/Giropay:
Deze betaalmogelijkheden zijn snel en internationaal voor al onze klanten. Bij deze betaalmogelijkheden zijn er eveneens geen extra kosten verbonden. De betaling ontvangen wij direct waardoor er geen vertraging oploopt.

– Betalen via Afhaal:
Bij Electroplaza hebt u ook de keuze om uw toestel zelf te komen ophalen. Bij afhaling is er momenteel enkel een mogelijkheid om contant te betalen. Dit komt omdat de afhaalpunt een magzijn van ons is.