Shipping procedure

België en Nederland

-Indien besteld op een WERKDAG worden alle bestelling VOLGENDE WERKDAG GRATIS geleverd.

-Alle zendingen zijn GRATIS EN VERZEKERD.

-Nadat het pakket ons magazijn verlaten heeft, kunt u het volgen met de TNT-pakketcode op de website van TNT. Je vindt deze code in de verzendbevestiging van TNT zelf.
Bij kleinere producten die als briefpost verstuurd worden, vind je geen pakketcode in de verzendbevestiging. Deze zendingen kun je namelijk niet volgen. Levertijd voor kleine BRIEFPOST is 2-3 dagen.

-Indien u niet aanwezig bent op het moment van levering, wordt er een bericht gelaten door de koerierdienst. Ze zullen automatisch de volgende werkdag proberen om uw pakje aan te bieden.

-Na de 2de poging zal de koerier een briefje achterlaten waar u de pakje kan afhalen.

-Indien u vragen heeft mag u gerust met ons telefonisch of via mail contact opnemen.

BEZORGING
Alle pakketten worden bezorgd door TNT van maandag tot en met vrijdag van 08:00 uur tot 20:00 uur.

BEZORGEN OP EEN ANDER ADRES.
Wilt u uw pakket op een ander adres in Nederland of België laten bezorgen – bijvoorbeeld bij de buren of op het werk? Geef eenvoudig aan ons door waar we uw pakket kunnen bezorgen.
Wilt u uw pakket liever zelf ophalen wanneer het u uitkomt? Laat het dan bezorgen bij een TNT ophaalpunten van uw keuze. U wordt geïnformeerd wanneer uw pakket klaar ligt. U kunt het pakket binnen zeven dagen ophalen.

U kunt het pakket wanneer het u uitkomt ophalen, zodat u toch snel over uw bestelling kan beschikken.

U wordt per e-mail of sms geïnformeerd als uw bestelling klaarligt in de TNT afhaalpunt. Neem een geldig legitimatiebewijs mee als u uw pakketje komt ophalen. Wanneer u niet in de gelegenheid bent om zelf uw pakket op te halen, kunt u iemand machtigen. Zorg er dan wel voor dat deze persoon beschikt over een kopie van uw legitimatiebewijs.

WAT TE DOEN ALS MIJN BESTELLING VERMIST BLIJKT TE ZIJN?
Neem te allen tijde contact op met ons via info@electroplaza.be om melding te maken van de vermissing. Electroplaza verstuurd alle pakketten aangetekend en verzekerd via TNT. Na melding van vermissing of diefstal van uw toestel tijdens de verzending wordt een onderzoek gestart bij TNT. Electroplaza laat u niet wachten tot het onderzoek bij TNT is afgerond en zal direct een nieuw zending naar u toe sturen! (binnen 14 werkdagen)

Let op:

Wij werken samen met de courierdienst van TNT. Ze probeert steeds de bestelling binnen 1 werkdag te leveren.
Het is mogelijk dat er vertraging kan oplopen bij TNT waardoor de leverdatum kan verschuiven.