Warranty and right of withdrawal

Garantie via Electro Plaza:

Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt er 1 jaar garantie. Dit betekent dat een artikel in goede staat moet verkeren en bij normaal gebruik naar behoren dient te functioneren. De garantiedienst kan u via ons laten verlopen zonder enig probleem. Uw toestel wordt kosteloos opgehaald bij u en wordt ook gratis terug naar u verzonden na de reparatie van de garantiedienst. De reparatie wordt door ons reparatieteam gedaan. INDIEN WE HET NIET KUNNEN HERSTELLEN STUREN WE EEN ANDERE TOESTEL OP !

 

Enkele voorwaarden:

  • Het toestel bevat geen water- en valschade.
  • Het toestel heeft geen barsten in het scherm.
  • Als het toestel niet onder de garantie valt kan de garantie onderzoekskosten aanrekenen aan de klant. ( verzendkosten + 10 EUR)
  • Bij alle producten hebt u standaard 1 jaar garantie.
  • Bij alle producten dient u de wachtwoord volledig uit te schakelen bij uw toestel.
  • Electro Plaza geeft geen vervangtoestel aan de klanten die op afstand hun aankoop hebben gedaan.

 

Herroepingsrecht

 

Bent u niet tevreden over uw aankoop, dan kan u binnen de 14 dagen uw product retourneren aan ons. Wij doen ons best om uw aanvraag zo snel mogelijk te behandelen. U wordt ook steeds op de hoogte gehouden. U dient altijd op een document de nodige gegevens en de problemen op te schrijven

U kan het product retourneren naar het adres: Ijzerlei 5 , 3970 Leopoldsburg, België

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening.
Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren.

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument